Tanácsadás

Ha kérdése van a díszburkolatokkal, kültéri díszítőelemekkel; gyártással, vagy beépítéssel kapcsolatban, szívesen állunk az ön rendelkezésére – díjmentesen!
Keressen minket elérhetőségeinken!

Kiszállítás

Azért, hogy önnek ne kelljen a fuvar szervezésével fáradoznia, a nálunk vásárolt termékeket előre egyeztetett időpontban elszállítjuk az otthonáig! Ráadásul mindezt önköltségi áron!
A házhozszállítást az ország egész területén vállaljuk!

Egyedi igények teljesítése

Amennyiben elképzelését nem találja meg termékpalettánkban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk, és mi legyártjuk álmai díszburkolatát, épületdíszét!

Kiegészítők

Hogy a beépítéshez szükséges kiegészítők beszerzése se jelentsen önnek gondot, segítünk ezeket kiválasztani, sőt, be is szerezheti nálunk!

– Ragasztóanyag (ami a díszburkolatok rögzítéséhez feltétlenül szükséges)
– Impregnáló folyadék (ami az ön díszburkolatát még tartósabbá, ellenállóbbá teszi – ez nem feltétlenül szükséges, de javasolt)

Ez minden, amire szüksége lesz! 🙂

Kivitelezés

Ha szüksége van kivitelezésre is, szakembereink segítségével ezt is megoldjuk önnek!
A kivitelezésnek előzetes felmérés és árajánlat alapján látunk neki.

Fizetési feltételek

Fizethet nálunk előre utalással, vagy akár a helyszínen (nálunk, vagy a kiszállításkor önnél) készpénzben.

Garancia

Termékeink rendeltetésszerű használat mellett minőségüket, tulajdonságukat (tömörség, fagyállóság, mérettartás) évtizedekig megőrzik. Biztosak vagyunk abban, hogy az általunk gyártott díszburkolatok és épületdíszek vezető minőséget képviselnek a piacon!
Ezért minden termékünkre 10 év cseregaranciát vállalunk!